DunaComp Informatika | Értékesítés
DunaComp Informatika - Számítástechnikai szaküzlet .::: minden ami informatika ::. Biztos pont a számítástechnikában! SZÁMÍTÓGÉP # ALKATRÉSZ # SZERVIZ # ADÁS-VÉTEL Dunaújvárosban
számítógép, pc, szerviz, notebook, szerviz, informatikai, eszközök, szervize, áruhitel, notebook, laptop, tablet, okostelefon, mobil, android, iphone, apple, televízió, DVD, gamer, fényképezőgép, fotó, nyomtató, kellékanyag, toner, patron, alkatrész, web, design, logo, arculat, marketing, hosting, developing, hálózat, építés, rendszer, üzemeltetés. karbantartás
16436
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16436,page-child,parent-pageid-16445,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Értékesítés

.:: minden ami informatika ::. Biztos pont a számítástechnikában! | Számítógép # Alkatrész # Szerviz | Dunaújvárosban

ÉRTÉKESÍTÉS
PC, NOTEBOOK, TABLET, ALKATRÉSZ, KELLÉKANYAG

Vállaljuk számítástechnikai eszközök (PC, notebook, nyomtató) és kellékanyagok (tonerek, patronok) beszerzését és értékesítését, akár egyedi igény szerint is magánszemélyek és cégek részére egyaránt. Egyedi kéréseket is teljesítünk.

dunacomp-informatika-notebook-laptop-ertekesites-dunaujvaros-2
dunacomp-informatika-jatekkonzol-dunaujvaros
dunacomp-informatika-printer-nyomtato-ertekesites-dunaujvaros-3

Bármilyen számítástechnikai eszközre lenne szükséged, legyen az akár egy asztali számítógép (PC) vagy laptop (notebook), akár egy tablet, de még szóba jöhet monitor, nyomtató és egyéb periféria is, mi szívesen segítünk megtalálni a neked legmegfelelőbbet.

Amennyiben kezdőként vagy laikusként állsz hozzá a számítógép, laptop, tablet vagy egyéb számítástechnikai eszköz vásárláshoz, javasoljuk, hogy előbb döntsd el, hogy az adott eszközt mire is szeretnéd majd használni, továbbá mennyi pénzügyi kerettel rendelkezel a számítógép, laptop, tablet vagy egyéb számítástechnikai eszköz megvásárlásához.

Ezek ismeretében, mi megkeressük neked a legmegfelelőbb konfigurációt, szem előtt tartva a számítógép műszaki paramétereit és árfekvéseit, a termékgaranciát, a termék- és szoftvertámogatását, illetve a számítógép bővítési lehetőségeit.

Amennyiben szükséges, akár egyedi igény szerint is állítunk össze konfigurációkat. Kollégáink segítenek kiválasztani az igényeidhez legjobban illeszkedő számítógépet, laptopot, tablet-et vagy egyéb számítástechnikai eszközt.

Dunaújvárosban és környékén, nálunk találja a fentiek tekintetében a legmegfelelőbb megoldást új vagy akár használt számítógép, laptop, tablet vagy egyéb számítástechnikai eszköz vásárlásához.

Amennyiben szakértő vagy, illetve rendelkezel elegendő számítástechnikai tapasztalattal, hamar rá fogsz jönni, hogy kínálatunk a legkorszerűbb termékekből áll, mely minden igényt kielégít, legyen szó alap-, irodai-, vagy akár gamer, illetve professzionális felhasználásról.

Felkészült szakembereinktől választ kapsz minden szakmai jellegű kérdésedre.

dunacomp-informatika-notebook-laptop-ertekesites-dunaujvaros-1
.:: minden ami informatika ::. Biztos pont a számítástechnikában! | Számítógép # Alkatrész # Szerviz | Dunaújvárosban

TEKINTSD MEG TERMÉKEINKET

Böngéssz termékeink között bátran, ami megtetszik foglald be és mi félrerakjuk neked, így nem kell mást tenned, mint amikor időd engedi bejönni üzletünkbe, hogy átvedd tőlünk új számítástechnikai eszközöd (PC, notebook, tablet, monitor, nyomtató) vagy kellékanyagod (toner, patron).
Amennyiben nem találod termékeink között, amit szeretnél, keresd kollégáinkat, akik készséggel állnak rendelkezésedre, akár egyedi kéréseket is teljesítve.

Felhívjuk figyelmedet,
hogy online shop-unkban nincsen minden termékünk feltüntetve,
illetve vannak termékek, amiket kizárólag megrendelésre hozunk meg.
Ezzel kapcsolatba ne habozz és keress minket bátran!

Amennyiben valamelyik termékünk vagy szolgáltatásunk felkeltette érdeklődésed, vedd fel velünk a kapcsolatot.
SZÁMÍTÓGÉP # NOTEBOOK # TABLET # NYOMTATÓ # ALKATRÉSZ # SZERVIZ WEB & DESIGN # LOGO # ARCULAT # MARKETING # HOSTING # DEVELOPING
Hétfő - Csütörtök: 09-17-ig | Péntek: 09-15-ig | Szombat-Vasárnap ZÁRVA
+ +