DunaComp Informatika | DCI WEB & DESIGN STUDIO
DunaComp Informatika - Számítástechnikai szaküzlet .::: minden ami informatika ::. Biztos pont a számítástechnikában! SZÁMÍTÓGÉP # ALKATRÉSZ # SZERVIZ # ADÁS-VÉTEL Dunaújvárosban
számítógép, pc, szerviz, notebook, szerviz, informatikai, eszközök, szervize, áruhitel, notebook, laptop, tablet, okostelefon, mobil, android, iphone, apple, televízió, DVD, gamer, fényképezőgép, fotó, nyomtató, kellékanyag, toner, patron, alkatrész, web, design, logo, arculat, marketing, hosting, developing, hálózat, építés, rendszer, üzemeltetés. karbantartás
13859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13859,page-parent,page-child,parent-pageid-16445,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

DCI WEB & DESIGN STUDIO

WEBDESIGN LOGO ARCULAT MARKETING

Bízd ránk weboldalad elkészítését, megvalósítjuk elképzeléseid!
A vállalkozásod internetes megjelenéséhez fejlesztői és szakértői tanácsadással
tudunk szolgálni az alábbi területeken:

Mivel napjaink egyik legdinamikusabban fejlődő területe az internet, ezért úgy gondoltuk, hogy ezen a kommunikációs csatornán való megjelenést mindenki számára a legkedvezőbb feltételek mellett kell elérhetővé tenni. Ha valaki azt szeretné, hogy minél ismertebb legyen a weboldala, és nem utolsó sorban, hogy komolyan vegyék az interneten, akkor ma már elengedhetetlen a saját domain névvel rendelkező webtárhely használata. A szolgáltatási csomagunkat úgy állítottuk össze, hogy az megfeleljen a magánszemélyek, valamint a kis-, és középvállalkozások számára is.

Tevékenységünkkel elsősorban azokat a cégeket és magánszemélyeket célozzuk meg, akiknek fontos egyedi igényeik mielőbbi kielégítése, legyen szó akár weboldaluk elkészítéséről, elhelyezéséről, webes programozásról, akár irodájuk Internethez kapcsolódásának, levelezési rendszerük optimális kialakításának, megvalósításáról.

Célunk komplex megoldásokat nyújtani, a lehető leggyorsabban, a legelőnyösebb lehetőségeket megtalálni, bármilyen Internettel kapcsolatos igény felmerülése esetén.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Domain regisztráció, átregisztráció, ügyintézés

Megtalálta az ideális domain nevet? Ne hagyja, hogy más lefoglalja! Domain regisztráció könnyen, gyorsan! Olcsó domain név vásárlás, egyszerű ügyintézés.

Honlaptervezés, honlapkészítés, webdesign

Ma már nem kérdés, hogy egy vállalkozásnak jelen kell-e lennie az Interneten. Az online kommunikációs csatornák szerepe felértékelődött.

Webtárhely üzemeltetés, karbantartás

Webtárhely a legjobb lehetőségekkel, hatalmas terület és sávszélesség. Indítsa el weboldalát ma! Professzionális háttér, ügyfélbarát megoldások. Gyorsaság és kiváló árak.

Logótervezés, arculat kialakítása

A vevő bizalmának megszerzésében nagyon fontos a jó logó és egy jó megjelensű, könnyen felismerhető és beazonosítható arculat kialakítása.

Informatikai szaktanácsadás, hibaelhárítás, technikai support

Informatikai szaktanácsadás, rendszertervezés. Egy optimálisan működő – költséghatékony, egyben minden munkafolyamatot maximálisan támogató ...

Weboldal elemzés és keresőoptimalizálás

A weboldalak legfőbb célja, hogy a hasznos információkat megosszák a látogatókkal. Ehhez szükséges azonban, hogy a látogatók létszámát folyamatosan növeljük, fenntartsuk.

Hétfő - Csütörtök: 09-17-ig | Péntek: 09-15-ig | Szombat-Vasárnap ZÁRVA
+ +