DunaComp Informatika | Logó tervezés, arculat kialakítása
DunaComp Informatika - Számítástechnikai szaküzlet .::: minden ami informatika ::. Biztos pont a számítástechnikában! SZÁMÍTÓGÉP # ALKATRÉSZ # SZERVIZ # ADÁS-VÉTEL Dunaújvárosban
számítógép, pc, szerviz, notebook, szerviz, informatikai, eszközök, szervize, áruhitel, notebook, laptop, tablet, okostelefon, mobil, android, iphone, apple, televízió, DVD, gamer, fényképezőgép, fotó, nyomtató, kellékanyag, toner, patron, alkatrész, web, design, logo, arculat, marketing, hosting, developing, hálózat, építés, rendszer, üzemeltetés. karbantartás
16932
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16932,page-child,parent-pageid-13859,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Logó tervezés, arculat kialakítása

WEBDESIGN LOGO ARCULAT MARKETING

Logó- és arculattervezés

Kreatív, egyedi arculati elemek és lógók tervezése

A megfelelő logó- és arculattervezés az első lépés a modern, céges megjelenéséhez.

A jól kitalált és megtervezett arculati elemek kiválló módon reklámozzák illetve kiemeleik vállalkozásunkat / szolgáltatásainkat. Manapság, amelyik cég meg szeretné ismertetni magát a célközönségével, elképzelhetetlen, hogy logó és arculati elemek nélkül kerüljön a köztudatba, ugyanis az emberek vizuális memóriája igen kifinomult és rettentően érzékeny.

A jól megtervezett arculati elemekkel kifejezhetünk és sugározhatunk egy fajta színvonalat, melyet szolgáltatásaink, termékeink képviselnek. A logó, névjegy, levélpapír és a többi arculati elem, mind azt a célt szolgálja, hogy információt kapjon az érdeklődő, még mielőtt tüzetesebben megismerte, vagy olvasott volna szolgáltatásainkról, illetve cégünkről.

Tehát a jól megtervezett arculat pozitívan hat céges megjelenésére.

A megfelelő arculat kialakítása, megtervezése minden vállalkozás számára a szükséges jó! Amennyiben szeretnéd szolgáltatásaid profi szinten bemutatni és reklámozni, úgy Neked is egy jól kidolgozott arculatra kell alapoznod marketing tevékenységed. A jó arculat elemei vállalkozásoddal, szolgáltatásaiddal azonos minőséget kell hogy sugalljanak.

Logó és arculati szolgáltatásaink

LOGÓ TERVEZÉS
LOGÓ TERVEZÉS
Arculati elemek alapja a LOGÓ, amely meghatározza a teljes arculat stílusát, színvilágát…
ARCULAT TERVEZÉS
ARCULAT TERVEZÉS
Az arculat elemei a logó, a névjegykártya és a levélpapír, melyek a kapcsolattartás elengedhetetlen elemei, illetve ezen felül még magába foglalhatja az e-mail sablon, Közösségi Média oldalak profilképeinek megtervezését is …
ONLINE GRAFIKA, BANNER
ONLINE GRAFIKA, BANNER
Online grafikai elemek, közösségi média borítók és képek, bannerek készítése, a minőségi kommunikációs megjelenésért …
OFFLINE GRAFIKA TERVEZÉS
OFFLINE GRAFIKA TERVEZÉS
Egyedi megjelenésű szórólapok és plakátok tervezése, melyekkel könnyedén felkeltheted a célcsoportod érdeklődést…
dunacomp-informatika-design-studio-tervezes-featured-5

LOGÓ – A CÉGED ARCULATÁNAK ALAPJA

Minden márka fő és meghatározó eleme a logó, ezért az arculattervezés első lépéseként a logótervezést végezzük el. Egy tökéletes és egyedi logó kitűnik a többi közül és a céged a figyelem központjába kerül. A logó lehet szimplán szöveges felirat, illetve a felirat mellé alkalmazhatunk grafikai elemet, emblémát is. Amennyiben grafikus és szöveges elem is szerepel a logónkban, úgy az embléma használható önmagában is. Logótervezésnél meg kell határozni a stílust, melynek igazodnia kell a szolgáltatáshoz, valamint a célközönség igényeihez is. Nagy hangsúly van a színvilágon is, a különböző színek, más-más hatást váltanak ki az emberekből. Ha megvan a logó stílusa és színe a formavilágot is ki kell alakítni. Formatervezésnél törekedni kell a kevésbé bonyolult, egyszerű kialakításra, mivel ezeket könnyebb megjegyezni.

A CÉGED ARCULATÁNAK TERVEZÉSE

Az arculat tervezés magába foglalja a logótervezést, céges névjegykártya készítést, ami lehet egy illetve két oldalas kivitelű, egyedi céges levélpapír és boríték tervezést logóval és céges adatokkal. Továbbá egyéb design-ok elkészítését, mint például egy sajátos email sablont, valamint Facebook és Google+ profilképek kidolgozását.

ONLINE GRAFIKA ELEMEK TERVEZÉSE

Online grafikai elemeket leginkább weboldalaknál, internetes megjelenéseknél, hírleveleknél és online hirdetéseknél használunk, jellemző az alacsonyabb felbontás, minél kisebb mérettel. Az online grafikák egyre nagyobb szerepet töltenek be egy cég marketingjében, mivel egyre nő az internethasználat, így a célközönség elérése is áttevődik erre a platformra. (Bannerek, Slide-ok, weboldalak, blogok grafikai elemei)

OFFLINE GRAFIKA ELEMEK TERVEZÉSE

Offline grafikai tervezés alatt a nyomtatott kreatívokat érjük. Ezek a grafikai anyagok nyomdai előkészítés és kivitelezés után kerülnek felhasználásra. Egy nyomtatott kreatív grafika készítésénél figyelembe kell venni, hogy a kész termék milyen anyagon és méretben fog szerepelni. (szórólap, plakát, cimketervezés, egyéb céges grafika elemeinek tervezése)

Hétfő - Csütörtök: 09-17-ig | Péntek: 09-15-ig | Szombat-Vasárnap ZÁRVA
+ +