DunaComp Informatika | FONTOS INFORMÁCIÓK A KORONAVÍRUS MIATT HOZOTT KORLÁTOZÁSOKRÓL!
DunaComp Informatika - Számítástechnikai szaküzlet .::: minden ami informatika ::. Biztos pont a számítástechnikában! SZÁMÍTÓGÉP # ALKATRÉSZ # SZERVIZ # ADÁS-VÉTEL Dunaújvárosban
számítógép, pc, szerviz, notebook, szerviz, informatikai, eszközök, szervize, áruhitel, notebook, laptop, tablet, okostelefon, mobil, android, iphone, apple, televízió, DVD, gamer, fényképezőgép, fotó, nyomtató, kellékanyag, toner, patron, alkatrész, web, design, logo, arculat, marketing, hosting, developing, hálózat, építés, rendszer, üzemeltetés. karbantartás
17902
post-template-default,single,single-post,postid-17902,single-format-standard,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

FONTOS INFORMÁCIÓK A KORONAVÍRUS MIATT HOZOTT KORLÁTOZÁSOKRÓL!

Tisztelt Partnereink, Vásárlóink!

A Duna Trade Computer Kft-nél a koronavírus terjedésének megelőzése, illetve vásárlóink és munkatársaink egészségének védelme érdekében változtatásokat, valamint korlátozásokat vezetünk be, melynek részleteiről az alábbiakban adunk tájékoztatást.

Március 17-től a DunaComp Informatika rövidített, majd a későbbiekben elképzelhetően online nyitva tartással szolgálja ki partnereit, vásárlóit!

A személyes érintkezések csökkentése, ezáltal pedig a vírusfertőzés esélyének minimalizálása az egyik legfontosabb törekvésünkké vált. Éppen ezért személyesen átvenni terméket március 17-től csak 15 óráig lehetséges.

Fokozott higiénia az ügyfélszolgálati térben

Addig is, amíg a személyes átvételt ügyfélszolgálatunkon biztosítjuk, fokozott higiéniai óvintézkedéseket vezetünk be, melyről már az üzlet bejáratán kifügesztett értesítésen is információkat biztosítunk.

Ezek értelmében kérjük, hogy csak és kizárólag akkor lépj be az ügyféltérbe, ha egészségesnek érzed magad! Ha betegség bármilyen jelét tapasztalod magadon, ne látogass el hozzánk, hanem add le a rendelésed online vagy telefonon.

Ha kollégáinkon kívül 2 vagy több főt látsz az ügyféltérben, kérjük, kint várakozz! Belépéskor használd a pulton elhelyezett kézfertőtlenítőt, emellett kérjük, mellőzd a kézfogást, testkontaktot kollégáinkkal, illetve az ügyféltérben lévő egyéb vásárlókkal, és legalább 1,5 méter távolságot tartsunk egymástól!

Összességében tehát minden erőnkkel arra törekszünk, hogy a lehető legkevesebb fennakadás és probléma legyen a munkafolyamatainkban, legyen szó a rendelések kezeléséről, a beszerzésről, a szállításról vagy éppen a kérdéseitekre adott válaszokról.

Bízva abban, hogy a koronavírus miatt kialakult rendkívüli helyzetet mielőbb magunk mögött hagyhatjuk, és minden visszatérhet a megszokott kerékvágásba. Addig is még egyszer kérjük a megértéseteket, hiszen minden olyan intézkedés, amelyet most meghoztunk, a Ti és a Mi egészségünket szolgálja.

A DunaComp Informatika teljes csapata nevében jó egészséget kívánunk Nektek és családotoknak!Amennyiben valamelyik termékünk vagy szolgáltatásunk felkeltette érdeklődésed, vedd fel velünk a kapcsolatot.
SZÁMÍTÓGÉP # NOTEBOOK # TABLET # NYOMTATÓ # ALKATRÉSZ # SZERVIZ WEB & DESIGN # LOGO # ARCULAT # MARKETING # HOSTING # DEVELOPING
+ +