DunaComp Informatika | Tesoro – Új profi gamer márka a magyar piacon
DunaComp Informatika - Számítástechnikai szaküzlet .::: minden ami informatika ::. Biztos pont a számítástechnikában! SZÁMÍTÓGÉP # ALKATRÉSZ # SZERVIZ # ADÁS-VÉTEL Dunaújvárosban
számítógép, pc, szerviz, notebook, szerviz, informatikai, eszközök, szervize, áruhitel, notebook, laptop, tablet, okostelefon, mobil, android, iphone, apple, televízió, DVD, gamer, fényképezőgép, fotó, nyomtató, kellékanyag, toner, patron, alkatrész, web, design, logo, arculat, marketing, hosting, developing, hálózat, építés, rendszer, üzemeltetés. karbantartás
17541
post-template-default,single,single-post,postid-17541,single-format-standard,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Tesoro – Új profi gamer márka a magyar piacon

Tesoro – Új profi gamer márka a magyar piacon

Manapság egyre több helyről hallani, hogy a játékipar óriási üzlet, az emberek imádják a szórakozás ezen formáját és sokan meglepődnek, amikor azt hallják, hogy a film és a zeneipar kettősét is simán legyűri ez a terület. Ez a népszerűség azonban nem csak a gazdasági oldalra világít rá, hanem arra is, hogy mennyi embernek okoz örömet ez a szektor. Ami pedig örömet okoz, az fontos és törődünk vele.

Az egyre szebb és érdekesebb játékok azonban csak egy kis szeletét teszik ki a ennek a piacnak, hiszen valamivel mozognunk és cselekednünk is kell a virtuális világokban. A konzolok és okostelefonok esetében ez viszonylag könnyen megoldott és szűkebb választási lehetőséget biztosító történet, ám a számítógépes piacon kitárul az ajtó. Perifériagyártók százai versengenek a játékosokért, megszólítva a profikat és a hobbi gamereket is.

Tekintsd meg legújabb TESORO gamer termékeinket!

Mint sok más területen, így itt is igazán erős a profitorientáltság és a cégek fűt-fát ígérnek, mely csak ritkán teljesül. Vannak olyan márkák, akik az árérzékeny felhasználókat célozzák meg és olyanok is, akik a legjobbnak mondják magukat, amit az ügyes marketing mellett az árazással próbálnak meg alátámasztani. Aztán vannak azok, akik tényleg jót akarnak csinálni és az első bekezdésünkben már említett örömszerzést tűzték ki célul, miközben persze gazdaságilag is stabilak szeretnének maradni.

A 2011-ben alapított Tesoro Gaming maréknyi csapata is pont ezen filozófia mentén állt össze, melynek nagyon hamar meg is lett a gyümölcse. Az alig néhány éves vállalat ugyanis mára már világhírű és játékosok ezreit teszi boldoggá. Mindehhez pedig nem csak a munka szeretete segítette hozzá őket, hanem a fiatal cégekre nem igazán jellemző szemlélet. A márka ugyanis büszkén hirdeti, hogy a kutatás és fejlesztés rendkívül fontos számukra, tehát nem sodródnak a piaccal és követik az óriásokat, hanem megpróbálnak előttük haladni és előresegíteni a piacot.

Ezt igazolja a vállalat termékpalettája is, mely az elmúlt néhány évben megjelent innovatív újdonságok sorát foglalja össze. A Tesoro többek között a manapság már elengedhetetlen RGB világítás egyik úttörője volt a gaming perifériák piacán, az pedig hamar bebizonyosodott, hogy az irány helyes volt. Hittek benne és még egy unalmas, apró és cégnek nem sokba kerülő változtatással rendelkező periféria helyett valami egészen újat találtak ki.

A filozófia pedig azóta is egyre nagyobb sikerekhez vezet. Elég csak az alacsony profilú mechanikus billentyűzetekre gondolni, melynek piacán a mai napig vezető szerepet töltenek be. Kompakt, rendkívül vékony, mégis mechanikus, minőségi kapcsolóval szerelt és extrákat sem nélkülöző ajánlataikkal ismét felhívták magukra a figyelmet.

Hogyan is néz ki a vállalat jelenlegi palettája?

Az előbb említett mechanikus billentyűzetek mellett természetesen hagyományos profilú megoldásokkal is rendelkeznek, de más terülteken sem hagyták cserben a játékosokat. Kínálatukban ugyanis megtalálhatóak az egyszerű, sztereó hangzású és a térhatást kínáló gamer headsetek, a letisztultabb és különlegesebb formavilágú egerek és persze az egérpadok is.

A gamer piac azonban ennél manapság már többet jelent, legalábbis azok számára, akik tényleg komolyan gondolják azt, amit csinálnak. A kényelem ugyanis nem csak a csuklónk számára fontos, hanem a teljes testünk számára. Ha játszunk, akkor azt tegyük a lehető legkomfortosabban, erre pedig kiváló választás egy gamer szék. Ez a piac szintén megmutatta, hogy ki az, aki főként üzleti szempontból közelít és ki az, aki tényleg élvezetből csinálja és a játékosokra gondol elsőként. A jóval 100 000 Ft feletti ajánlatokkal hemzsegő piacon ugyanis a Tesoro Zone széria a maga 70 000 Ft alatti árával egy remek ajánlat, miközben a márka itt sem adott lejjebb a minőségből.

Tekintsd meg legújabb TESORO gamer termékeinket!Amennyiben valamelyik termékünk vagy szolgáltatásunk felkeltette érdeklődésed, vedd fel velünk a kapcsolatot.
SZÁMÍTÓGÉP # NOTEBOOK # TABLET # NYOMTATÓ # ALKATRÉSZ # SZERVIZ WEB & DESIGN # LOGO # ARCULAT # MARKETING # HOSTING # DEVELOPING
+ +